ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Hyper Sat Services Ltd  ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε από το 1999 στις εγκαταστάσεις κεραιών και δορυφορικών συστημάτων, καθώς και στις εγκαταστάσεις συστημάτων ήχου και εικόνας.

Σήμερα, η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα παρακολούθησης, πυρασφάλειας, συναγερμού, ήχου και εικόνας, δικτύου-wifi, θυροτηλεόρασης – access control και μηχανισμού καγκελόπορτας σε οικίες και επιχειρήσεις.

Επιπλέον η εταιρεία μας, εισάγει και εγκαθιστά διαφημιστικές πινακίδες – Led Panel / Monitor Video Wall, για τη διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων της εταιρείας σας.

Το 2021 η εταιρεία μας έχει συνάψει αποκλειστική συμφωνία με μια από τις μεγαλύτερες και υποσχόμενες εταιρείες στον κόσμο –  TIS Control – όσο αφορά την διανομή και εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού στη Κύπρο.

Επίσης, η Hyper Sat Services Ltd  μπορεί να σας προσφέρει λύσεις και για έξυπνες κλειδαριές σε οικία, διαμέρισμα ( AIR BNB) . 


Το εξειδικευμένο προσωπικό  μας είναι άρτια εκπαιδευμένο για τις πιο πάνω εγκαταστάσεις καθώς και για την επίλυση του οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί, σε άμεσο  χρονικό διάστημα.

Στον εκθεσιακό μας χώρο, μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας. 

Η Hyper Sat Services Ltd εισάγει το μεγαλύτερο εύρος της γκάμας των προϊόντων της, τα οποία διανέμει και τοποθετεί, με υλικά άριστης ποιότητας και εγγύησης.